Cuiburile verticale sunt facute din material special impermeabil compus din trei straturi:
1) Stratul interior care permite apei sa fie distribuita uniform in tot cuibul;
2) Tesatura de poliester care confera rezistenta structurala;
3) Stratul exterior asigura hidroizolatia cat si posibilitatea de oxigenare eficienta a radacinilor si pamantului. Cuiburile sunt facute sa reziste la greutati duble fata de capacitatea lor normala (pamantul umed cu plante), ofera rezistenta si bariera hidro pentru protectia peretilor si a mobilei.

80lei

Cuibul mini este cel mai economic din familie. Deşi mic are aceleaşi calitati ca ale fraţilor sai mai mari. Este perfect pentru a atrage plăcut si in acelaşi timp discret atentia asupra unui perete. Cu o capacitate de 4 l pamant poate găzdui una sau doua plante mari sau mai multe mici.

120lei

Cuibul mediu oferă cea mai buna modularitate si adaptare la multe spatii. Aproape dublu ca dimensiune fata de cuibul mini, cuibul mediu poate acomoda usor doua pana la patru plante mari sau mai multe plante mai mici. Imbogăţeşte orice suprafaţa verticala intr-un mod flexibil.

150lei

Cel mai vândut model, Cuibul maxi are cel mai bun raport pret/suprafata acoperita. Cu o capacitate de 14 l pamant oferă suficient spaţiu pentru trei pina la sase plante mari sau foarte multe mici. Schimba complet si radical un spaţiu, fie ca este interior fie ca este exterior. Daca doriţi o schimbare radicala aceasta este cuibul potrivit. Creat special pentru a inverzii suprafeţe mari.

Comanda

Cuiburile nu includ plante. Imaginile de pe site sunt sugestii de prezentare si pot varia in functie de plantele folosite.
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 350 lei, primiti cadou orice cuib la alegere

Cost transport: Transportul prin Fan Courier variaza intre 20 si 25 lei in functie de greutatea si valoarea coletului. TRANSPORT GRATUIT